سرویس اخبار برگزیده
زمینه سرمایه گذاری در استان فراهم شده است / لزوم مشارکت مردم در اقتصاد
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه همه دستگاههای اجرایی وظیفه حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاران را بر عهده دارند، گفت: زمینه برای سرمایه گذاری در استان فراهم شده و حالا نوبت سرمایه گذاران است که به میدان بیایند.
به گزارش روابط عمومی استانداری؛ محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست با ریش سفیدان و معتمدین طایفه نارویی به بیان ظرفیت های استان و منطقه نصرت آباد پرداخت و گفت: سیستان و بلوچستان، استان ثروتمندی است اما تاکنون از ظرفیتهای آن به خوبی استفاده نشده و همین عدم استفاده از ظرفیت ها و برخی کم کاری ها برای شکوفایی استعدادها منجر به محرومیت آن شده است.
وی تصریح کرد: اسلام دین کار و تلاش است و از کار و تلاش به عنوان عبادت یاد شده است که این موضوع اهمیت کار و تلاش را نشان میدهد.
کرمی ادامه داد: در اسلام هر کس که برای امرار معاش از خانه خارج شود و در این راه کشته شود اجر و ثواب او معادل اجر شهید است که این موضوع نشان دهنده اهمیت و جایگاه کار و تلاش است.
وی افزود: زندگی امام علی (ع) نشان میدهد که آن حضرت چقدر در حوزه های مختلف تجارت، اقتصاد و کشاورزی تلاش کرده است.
استاندار با بیان اینکه در حال حاضر شرایط برای توسعه صادرات و واردات با کشورهای افغانستان، پاکستان، عمان و کشورهای آفریقایی فراهم است، افزود: با توجه به ارتباطات طوایف استان با کشورهای همسایه و عقبه فامیلی با آنها میتوان از این ظرفیت در حوزه تجارت استفاده کرد.
وی در ادامه به بیان ظرفیتها و استعدادهای موجود در استان پرداخت و گفت: در حال حاضر برای ورود دام بدون محدودیت و انحصار از کشورهای همسایه مجوز صادر می شود.
همچنین برای ورود دام مولد برای داخل استان نیز هیچ محدودیتی وجود ندارد که این فرصت بسیار خوبی برای تجار و بازرگانان در این حوزه است.
کرمی ادامه داد: در منطقه نصرت آباد ظرفیت بسیار خوبی برای تولید برق خورشیدی وجود دارد و می توان با سرمایه گذاری در این صنعت و تولید برق، برق تولیدی را به کشورهای همسایه نیز صادر کرد.
وی گفت: قرار گرفتن منطقه نصرت آباد در کنار جاده ترانزیتی فرصت خوبی برای سرمایه گذاران است و می توانند با ایجاد مجتمع های خدماتی بین راهی و در کنار آن ایجاد پمپ بنزین ایجاد اشتغال کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: ایجاد صنایع پتروشیمی کوچک، ایجاد مجتمع بزرگ مرغداری با ۱۰۰ واحد مرغداری زیرمجموعه و ایجاد صنایع فرآوری مرتبط در کنار آن یکی دیگر از ظرفیتهای موجود است که با تجمیع سرمایه های کوچک مردم می توان در منطقه راه اندازی شود.
وی افزود: همچنین در حال حاضر برای ورود ماشین آلات سنگین معدنی، قطعات ماشین آلات سنگین از کشورهای امارات، افغانستان و پاکستان هیچ محدودیتی وجود ندارد و مجوز های لازم صادر می شود.
تعداد بازدید :
۳۷۳
(دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲)
۱۴:۳۹