به گزارش روابط عمومی استانداری؛ رحمدل بامری، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری در این نشست اظهار داشت: شناسایی، هدف گذاری و اقدام شایسته در آینده برای این قشر از جامعه که متاسفانه از نظر جمعیتی در استان کم هم نیستند، میتواند؛ به حوزه زیرساختی و اشتغال آفرینی کمک کند.
وی با تاکید بر لزوم تهیه بانک اطلاعاتی افراد نیازمند بر اساس شاخص های اعلام شده گفت: به لحاظ اهمیت موضوع و نتیجه بخشی در بازه زمانی کوتاه، جلسات کارگروه بایستی به صورت هفتگی برگزار شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در ادامه بر لزوم استفاده از ظرفیت گروههای مرجع و سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت علمی و عملیاتی دانشگاهها، نمایندگان گروههای جهادی و خیرین، سازمانهای مردم نهاد، گروههای مرجع، بسیج و سازمان هایی که با مردم ارتباط مستقیم دارند، می تواند؛ به ما کمک کند تا کار شناسایی افراد نیازمند سریعتر پیش برود.
رحمدل بامری خاطرنشان کرد: استان مرزی سیستان و بلوچستان با داشتن افراد فاقد شناسنامه و مشکوک التابعه و همچنین شرایط معیشتی سخت مردم، متفاوت با سایر استانهای کشور است؛ لذا بایستی با استفاده از ظرفیت تمامی گروه ها، نهادها و سازمان ها کار شناسایی و راستی آزمایی به سرعت انجام شود و نباید اجازه دهیم؛ کسی از قلم بیفتد.
وی افزود: همچنین لازم است؛ به منظور شناسایی و راستیآزمایی افراد معرفی شده جلسات متناظر این کارگروه با محوریت فرمانداران در همه شهرستانها برگزار شود تا اطلاعات کامل، متقن و دقیقی به دست آید.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در پایان ابراز امیدواری کرد: با مجموعه اقدامات مجریان و دست اندرکاران این طرح، استان از لحاظ کمی، کیفی و سرعت بخشی در اجرای طرح نیز در مقایسه با سایر استان های کشور، پیشتاز باشد.