سه شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۲:۲۹
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۰۹۸
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
استاندار:

اشتغال مهمترین راهکار برای مقابله با آسیب هاست

استاندار گفت: اشتغال و توانمندسازی مهمترین راهکار برای مقابله بامعضلات و آسیب‌های اجتماعی در استان است.

اشتغال مهمترین راهکار برای مقابله با آسیب هاست
(سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱) ۲۲:۲۹

به گزارش روابط عمومی استانداری؛ جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده به ریاست حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان و با حضور جمعی از مدیران مرتبط صبح امروز در استانداری برگزار شد.

مدرس خیابانی در این جلسه به بیان آسیب‌های اجتماعی مبتلابه در استان پرداخت.

وی فقر،حاشیه نشینی، اعتیاد، مواد مخدر، بزهکاری های اجتماعی، زنان بی سرپرست و بدسرپرست، بازماندگان از تحصیل، قاچاق سوخت و قاچاق انسان را از شاخص‌ترین آسیب‌های اجتماعی استان عنوان کرد و تاکید کرد: برای این معضلات راهکار مشخص و تدوین شده ارائه شود.

استاندار گفت: اشتغال و توانمندسازی مهمترین موضوع برای کاستن از آسیب ها و معضلات استان است و اگر بتوانیم بستر اشتغال را فراهم کنیم قطعاً از معضلات کاسته می‌شود.

وی راهکار دوم بعد از فراهم کردن اشتغال برای مقابله با آسیب ها را، فراهم کردن زمینه ورزش برای جوانان عنوان کرد و ورزش را گام مهمی در کاستن از انواع معضلات دانست.

استاندار تاکید کرد: علاوه بر فضاهای ورزشی، فضاهای خالی بلااستفاده ادارات نیز باید در حوزه ورزش و اشتغال به کار گیری شود.

مدرس خیابانی در ادامه گروههای جهادی و سمن ها را ظرفیت مهمی برای حل آسیب ها و کاستن از آن عنوان کرد و افزود: مدیران موظفند روان سازی و تسهیل و حمایت و ایجاد بستر و زمینه برای کارکرد گروه‌های جهادی را فراهم کنند.

وی دانشگاهها و پژوهشهای علمی و میدانی را یکی دیگر از ظرفیت‌ها عنوان کرد و گفت: پژوهش‌های میدانی دانشگاه‌ها در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی همانند چراغ راهنما است و باید این پژوهش ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی مبنا قرار گیرد و دانشگاه ها پشتیبانی علمی و ارائه طرح و مدل برای حل معضلات داشته باشند.

این مقام خاطرنشان کرد: ائمه جمعه در استان فوق‌العاده تاثیرگذارند و در مقایسه با سایر مناطق در این استان ائمه جمعه و بزرگان طوایف تاثیرگذاری فوق‌العاده دارند و ائمه جمعه باید به عنوان رابط کمیسیون اجتماعی و مردم این آسیب ها را از تریبون های نماز جمعه به مردم آموزش و اطلاع رسانی نمایند.

استاندار تاکید کرد:در حوزه هنر نیز باید مستندهای فاخری برای اطلاع رسانی و تنویر افکار مردم در حوزه آسیب های اجتماعی در استان تهیه شود.

وی خاطر نشان کرد: کمیسیون اجتماعی را باید از سبک یک کمیسیون تشریفاتی خارج کنیم و در هر جلسه با دستور کار مشخص، برای مسائل و موضوعات یک راهکار و برنامه ارائه دهیم و با تسلط بر آمار مربوطه و همچنین تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی در نقاط مختلف استان به سمت حل مسئله برویم.

گفتنی است در ادامه این جلسه کارگروههایی به طور مشخص تحت عنوان کارگروه حاشیه‌نشینی، کارگروه طلاق، کارگروه کودکان کار، کارگروه اعتیاد، کارگروه زنان بی‌سرپرست، کارگروه مواد مخدر و کارگروه بازماندگان از تحصیل تشکیل شد و اعضا و دبیر این کارگروه ها از میان مدیران دستگاه‌های مرتبط و گروه‌های جهادی تعیین شد و مقرر شد هر دو هفته یک بار نشست کارگروه‌های مربوطه برگزار شود و ماهیانه نیز عملکرد کارگروه ها توسط معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری مورد ارزیابی قرار گیرد.


تعداد بازدید : ۹۷۷
(سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱) ۲۲:۲۹
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید