جمعه / ۵ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۳
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۰۶۶
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
وزیر نیرو در سفر به زاهدان:

حقابه ایران از تالاب هیرمند پیگیری می‌شود

وزیر نیرو با اشاره به توافقنامه‌های بین دو کشور ایران و افغانستان، از پیگیری حقابه ایران از تالاب هیرمند خبر داد.

حقابه ایران از تالاب هیرمند پیگیری می‌شود
(جمعه ۵ فروردین ۱۴۰۱) ۱۴:۱۳

🔸به گزارش روابط‌عمومی استانداری ؛ "علی‌اکبر محرابیان" صبح امروز جمعه پنجم فروردین‌ماه  در بدو ورود به شهرستان زاهدان اظهار کرد: با توجه به ضرورت بررسی طرح‌های برقی و آبی استان سیستان و بلوچستان این سفر در روزهای ابتدایی سال انجام شده است. 

🔸وی با بیان اینکه در این سفر بازدیدی از نیروگاه و طرح‌های آبرسانی مختلف انجام خواهد شد، گفت: از نزدیک وضعیت پیشرفت طرح‌ها و پروژه‌ها را بررسی خواهیم کرد و در صورت لزوم، تصمیماتی برای تسریع یا ایجاد پروژه‌های جدید اتخاذ خواهد شد.

🔸محرابیان در ادامه با اشاره به پیگیری حقابه تالاب هامون خاطرنشان کرد: بر اساس توافقنامه‌های دو کشور، افغانستان مکلف است حقابه ایران را از رودخانه هیرمند سالانه رهاسازی کند که متاسفانه سال گذشته این اقدام انجام نشد.

🔸وزیر نیرو افزود: در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ نیز نسبت به حقابه‌ قانونی که جمهوری اسلامی ایران دارد به مقدار خیلی کمی آب رهاسازی شد. در این سفر بازدید از آن منطقه نیز خواهیم داشت و در این راستا هم تصمیماتی را اتخاذ خواهیم کرد.

تعداد بازدید : ۱,۱۰۲
(جمعه ۵ فروردین ۱۴۰۱) ۱۴:۱۳
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید