پنج شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۸
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۰۴۵
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده

شرایط سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی پایدار در سیستان و بلوچستان فراهم شود

رییس قوه قضاییه گفت: اشتغال از مسائل مهم سیستان و بلوچستان است که اگر توسعه یابد خیلی از آسیب‌های اجتماعی، جرایم و طلاق را نخواهیم داشت چراکه بخشی از این مشکلات به دلیل نبود شغل و معیشت بوده از اینرو باید شرایط سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی پایدار فراهم شود.

شرایط سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی پایدار در سیستان و بلوچستان فراهم شود
(پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰) ۱۷:۰۸

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز پنجشنبه در نشست با قضات و کارکنان قضایی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: خدا را شاکر هستم که توفیقی حاصل شد در استان کهن سیستان و بلوچستان و جمع همکاران عزیزم حضور پیدا کنم. 

وی خاطرنشان کرد: در نیمه ماه شعبان هستیم، در آستانه ولادت حضرت امام زمان (عج) و متعاقب آن در آستانه بهار طبعیت و قرین شدن آن با بهار قرآن، ماه رمضان، خدا را شاکر هستیم که ماه رجب را درک کردیم و امیدواریم توفیق دهد ماه رمضان را درک کنیم و از عنایات آن بهره‌مند شویم.

 رییس قوه قضاییه خدمت در حوزه قضایی به مردم را افتخاری بزرگ دانست و تصریح کرد: یک کار کوچک در جهت رفع مشکلی از یک انسان حتی اگر مسلمان نباشد، ثواب آن از حج هم بالاتر است، این توفیق را داریم که بتوانیم در جهت تحقق آرمان ها و ارزش های الهی، کمک به مردم و تامین امنیت و آرامش مردم و فراهم کردن بستر برای رشد فضائل اخلاقی و زندگی عزتمندانه قدمی برداریم، با این چشم به امور نگاه کنیم.

وی افزود: شنیده بودم که مردم این استان مهربان، تلاشگر و مهمان‌نواز هستند و طوایف مختلف در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیزی دارند که در همین مدت کوتاه سفرم و از صحبت‌های نمایندگان قضات این مهم را درک کردم، این خصیصه استان است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین  محسنی اژه‌ای با بیان اینکه باید بتوانیم در جهت رفع مشکلات این استان گام برداریم و آنچه در این خطه و حوزه قضایی لازم است بشناسیم و جهت رفع آن تلاش کنیم ادامه داد: سلسله مسائلی داریم که در همه کشور ساری و جاری است که بر اساس آن نسخه بپیچیم، اما هر استان را نیز باید با ویژگی ها و مولفه های آن ببینیم و بر اساس آن نسخه‌اش را بپیچیم.

 وی افزود: باید ببینیم برای استان کهن سیستان و بلوچستان با علم، ظرفیت ها و مشکلات آن چه نسخه ای می‌توانیم بپیچیم و چه میزان خدمات، امکانات و بودجه تامین کنیم، امنیت یکی از مسائلی هست که باید همه جا باشد و اگر این نعمت بزرگ نباشد زندگی کامل نیست و هیچ توسعه ای بدون آرامش محقق نمی شود.

 رییس قوه قضاییه تصریح کرد: خشکسالی، کمبود نزولات و کمبود آب را در استان سیستان و بلوچستان شاهد هستیم که فعالیت دیپلماسی را می‌طلبد، ظرفیت‌هایی در استان است که اگر آن را بشناسیم و همه بسیج شویم و با همکاری همه دستگاه‌ها و نیروها کمک کنیم، بسیاری از مشکلات رفع می شود، بندر، مرز و موقعیت های تجاری از قابلیت‌های این خطه است.
 
وی با بیان اینکه اگر از نظر فکری به هم کمک کنیم می دانیم بسیاری از مشکلات را چگونه می توان رفع کرد، افزود: اگر دستگاه قضا می‌خواهد عدالت را به درستی اجرا و پیشگیری از وقوع جرم کند و اجازه ندهد که یک مجرم سلب حیات شود، باید دغدغه دیگری نداشته باشد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه اقدام‌هایی از سوی مسوولان و نمایندگان در این راستا صورت گرفته است و انتظار می‌رود تداوم پیدا کند افزود: امیدواریم که با همکاری یکدیگر مسائل و مشکلات مردم سیستان و بلوچستان را در حوزه قضایی پیگیری و رفع کنیم.

وی با بیان اینکه از ۲ ماه قبل در تلاش برای سفر به سیستان و بلوچستان بودیم اما به دلایلی نشد و امیدواریم در این سفر بتوانیم بسیاری از مشکلات قضایی این استان را برطرف کنیم تاکید کرد: استاندار سیستان و بلوچستان به دستگاه قضایی راهکار بدهد که برای رفع مشکلات این استان چه اقداماتی می‌تواند انجام دهد.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه بدون تردید امنیت مهمترین مسأله برای انجام فعالیت‌های اقتصادی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه است اظهارداشت: شناسایی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان با همفکری و همکاری بین دستگاه‌ها در این استان انجام شود تا دستگاه قضایی بداند که چه اقداماتی در این جهت می‌تواند انجام دهد.

وی با بیان اینکه اگر به صورت علمی و کارشناسی به مسایل کشاورزی سیستان و بلوچستان ورود پیدا کنیم می‌توانیم بسیاری از مشکلات این حوزه را برطرف کنیم گفت: بر اساس قانون هر ساله باید دستگاه قضایی ۸۰۰ قاضی و سه هزار و ۲۰۰ کارمند استخدام کند اما تا کنون به ما اجازه چنین کاری را نداده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در استخدام جدید قوه قضاییه که ۹ هزار نفر است به ما اعلام شده که بودجه استخدام این افراد در حال حاضر وجود ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه روز پنجشنبه به همراه شماری از معاونان و مسوولان این قوه به سیستان و بلوچستان سفر کرده است.

تعداد بازدید : ۹۰۷
(پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰) ۱۷:۰۸
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید