به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان؛ حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در کمیسیون مدیریت حمل و نقل سیستان و بلوچستان با تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت امام زمان (عج) اظهار داشت: این جلسه به دستور ریاست جمهوری تشکیل شده و وزیر کشور دستور دادند که تمام استانداران در رابطه با راهها و سوانح جاده ای کمیسیون ایمنی راه اقدام لازم را انجام دهند.
وی افزود: از همه ظرفیت دستگاه ها از جمله صدا و سیما و همچنین آموزش و پرورش از طریق شبکه شاد برای اطلاع رسانی در مورد کاهش سوانح و حوادث استفاده شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در بحث اقداماتی که پلیس راه و راهور اعلام شد تا نقاط حادثه خیز را پیدا نموده و در این نقاط تمهیدات ویژه از جمله نصب علائم رانندگی صورت گیرد.
وی بیان کرد: با اقدام اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای از ۵۳ نقطه حادثهخیز در سیستان و بلوچستان ۲۳ نقطه در شمال و ۱۳ نقطه در جنوب از بین رفته است.
مدرس خیابانی با تاکید بر استقرار پایگاه های اورژانس هلال احمر تصریح کرد: باید در تمام جادهها استقرار این پایگاه ها را داشته باشیم تا هنگامی که حادثهای بروز کرد در کمترین زمان ممکن بتوانیم امدادرسانی کنیم.
وی ادامه داد: میانگین زمان امدادرسانی در سیستان و بلوچستان در شهرها حدود ۶ دقیقه و در جاده ها هشت دقیقه بوده که در مقایسه با میانگین کشوری از جایگاه خوبی برخوردار است.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دو بالگرد اورژانس، سیاه چادرهای هلال احمر و سایر تمهیدات برای مسافران نوروزی دیده شده تا در کمترین زمان ممکن به نیاز به وجود آمده رسیدگی کنند.
وی بیان کرد: با هماهنگی وزیر کشور قرار شد نیروهای مسلح از طریق بالگرد های هوایی به امداد رسانی کمک کنند.
مدرس خیابانی تصریح کرد: در مجموع همه فرمانداران دستگاههای اجرایی به خصوص مدیران کل، پلیس راه، راهور و هلال احمر تلاش می کنند تا ما بتوانیم با کمترین مشکل ایام نوروز را پشت سر بگذاریم.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود در سال جدید حجم ترددات نسبت به مدت مشابه افزایش پیدا کند چرا که هم بازه توزیع سفرها کوتاه شده و هم ماه مبارک رمضان را داریم از سوی دیگر به دلیل کمرنگ شدن و تقلیل آمار مبتلایان به کرونا مردم سفر بیشتری خواهند داشت.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: تاکنون نیز ۳۵ درصد افزایش حجم سفر را شاهد بودیم چرا که این استان جزء پنج مقصد گردشگری کشور به شمار میآید.