اخبار

کودکان خیابانی وکاردر سیستان و بلوچستان موردحمایت تحصیلی وتامین معاش قرارمی گیرند

سومین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان در سال جاری با حضور آقای کردونی، مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برگزار شد.

در این جلسه، کردونی، مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی بهزیستی حوزه سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان را به‌عنوان یکی از 3 استان برتر در اهتمام به مسائل اجتماعی کودکان خیابانی وکار ذکر کردوگفت: "یکی از اولویت‌های جدی دولت یازدهم توجه به آسیب های اجتماعی می باشدوی با اشاره به سخنان رییس جمهور محترم در مراسم تحلیف، سیاست دولت در این زمینه را دارای سه رویکرد کلان 1. ایجاد هماهنگی افقی بین دستگاه‌ها، 2.ایجاد هماهنگی عمودی با رویکرد اهمیت بر مسائل و مشکلات و راهکارهای منطقه‌ای و 3.زمینه‌سازی برای حضور فعالین مدنی، سمن‌ها و خیرین عنوان کرد. کردونی، با اشاره به پیشینه آیین‌نامه ساماندهی کودکان خیابانی و احیای مجدد فعالیت‌ها از سال 92 گفت:«در جلسه اردیبهشت‌ماه سال 93 شورای اجتماعی کشورمقرر شد کارگروه های استانی فعال گردند تا با درنظرگرفتن دیدگاه‌های استان‌ها، مسائل را حل و فصل نماییم. درحال حاضر تحلیل این است که فقر را نمی‌توان کنترل کرد مگر با جلوگیری از گسترش آن به کودکان و از طریق توانمندسازی نسل جدید». وی در پایان سخنان خود پیشنهاد داد با گسترش گفتگوی اجتماعی، خیرین و سمن‌ها در فرایند حل مسائل، دخیل شده و با همکاری دستگاه‌های اجرای ذیربط، زمینه ارتقای وضعیت رفاه اجتماعی، فراهم گردد.

همچنین در این جلسه جمشیدنژاد، معاون سیاسی و اجتماعی، خواستار توجه ویژه و عزم ملی در رفع مسائل استان شد. وی فلسفه پیشنهاد استاندار محترم در دعوت از مسئولین کشوری را هم بر مبنای همین جلب توجه در سطح ملی ذکر کرد و تصمیمات اتخاذشده در سفر وزرا و مسئولین به استان را از جمله دستاوردهای این تصمیم ارزشمند استاندار محترم برشمرد. جمشیدنژاد گفت:«مشکلات و آسیب‌های اجتماعی، توسط دولت‌ها به تنهایی قابل انجام نیست و حتما باید سه راس قدرتمند دولت، ملت و سازمان‌های مردم‌نهاد در کنار یکدیگر قرارگیرند».

معاون سیاسی و اجتماعی، بازماندگی از تحصیل، بیسوادی و ضعف قد و وزن را از جمله مهم‌ترین مسائل در اولویت کودکان استان دانست و به ذکر اقدامات انجام‌شده درخصوص این موضوعات از جمله اختصاص 503 نفر یعنی حدود 10درصد از سهمیه استخدامی آموزش و پرورش به استان، اختصاص مبلغ 600هزار تومان به ازای سوادآموزی هر یک نفر به مربیان و همچنین بررسی منابع مورد نیاز جهت راه‌اندازی مکانیزم تغذیه رایگان کودکان پرداخت. وی در بخش دیگری از سخنان خود فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص سوادآموزی که حتی شامل سوادآموزی اتباع غیرمجاز می‌شود را راهگشا ذکر کرد و صدور حدود 1000 شناسنامه برای فاقدین را در همین راستا برشمرد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال، کلیه فاقدین شناسنامه تعیین تکلیف گردند.

۲۷ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید