علي محمد آزاد روز چهارشنبه درمراسم افتتاح بخش سي تي اسکن بيمارستان تامين اجتماعي زاهدان بيان کرد: خدمات بسيار مناسبي طي سال هاي گذشته در سيستان و بلوچستان در بخش بهداشت و درمان ارايه شده اما اين بخش همچنان نيازمند توجه مطلوب است.
او اظهارداشت: دولت به ويژه دولت نهم و دهم توجه بسيار ويژه اي به سيستان و بلوچستان داشته و براي بالندگي آن در همه بخش ها به ويژه بهداشت و درمان اقدام هاي بسيار ارزنده اي انجام داده که ارتقاي شاخص هاي سلامت از جمله دستاوردهاي آنهاست.
وي گفت: بايد نهايت استفاده از استعدادها و امکانات نهفته در سيستان و بلوچستان به منظور توسعه همه بخش ها به ويژه بهداشت و درمان به کار گرفته شود.
استاندار سيستان و بلوچستان تاکيد کرد: سازمان تامين اجتماعي مي تواند با استفاده از اين امکانات و سرمايه گذاري، شرايط توسعه اشتغال را در سيستان و بلوچستان فراهم کند.
آزاد با بيان اينکه سيستان و بلوچستان رتبه مناسبي را از نظر امنيت در بين استان هاي کشور دارد، گفت: سازمان تامين اجتماعي با توجه به فراهم شدن امنيت بايد به بخش بهداشت و درمان استان توجه بيشتري داشته باشد.
او اظهار داشت: سيستان و بلوچستان از نظر تعداد بيمه شده تامين اجتماعي وضعيت مطلوبي دارد.
وي گفت: اگرچه ظاهر سيستان و بلوچستان محروم است اما در باطن اينگونه نيست و داراي ظرفيت هاي بالقوه فراواني است.
آزاد تاکيد کرد: سرمايه گذاران با استفاده مناسب از اين ظرفيت ها مي توانند نقش موثري در توسعه وضعيت بهداشت - درماني، اقتصادي و اجتماعي سيستان و بلوچستان ايفا کنند.
او اظهار داشت: راه اندازي بخش سي تي اسکن بيمارستان تامين اجتماعي زاهدان موجب کاهش هزينه هاي درمان و خدمات رساني مطلوب به مراجعان مي شود.
استاندار سيستان و بلوچستان اضافه کرد: نظام جمهوري اسلامي ايران طي 31 سال پيروزي انقلاب به ويژه در دولت نهم و دهم خدمات شايسته اي در همه بخش ها به مردم سيستان و بلوچستان ارائه کرده که شايسته قدرداني است.
سپس بخش سي تي اسکن بيمارستان تامين اجتماعي زاهدان به همراه تجهيزات نوار مغز و دياليز با حضور استاندار سيستان و بلوچستان و مدير عامل سازمان تامين اجتماعي کشور افتتاح شد.